Plugwise

Plugwise

Plugwise

 

Plugwise is  hét energiemanagementsysteem dat een totaaloplossing biedt voor zakelijke én particuliere gebruikers. Plugwise meet, schakelt en bespaart. Of het nu gaat om het meten van een keukenapparaat, of een complete kantoorafdeling, Plugwise heeft altijd een product dat aansluit op de wens van de klant.

Inzicht in het energieverbruik zien wij als de eerste en daarmee de belangrijkste stap richting een groenere wereld. Plugwise producten zijn eenvoudig te gebruiken en maken inzicht en besparen kinderspel.

 

Wist u  dat rond de 40% van het  energieverbruik in gebouwen buiten kantoortijd plaatsvindt? Plugwise heeft een energiemanagementsysteem ontwikkeld voor kantoren en gebouwen, waarmee inzicht in (ongewenst) energieverbruik mogelijk wordt. Dit systeem zorgt er voor dat u alleen energie verbruikt wanneer u dit ook echt nodig heeft. Met automatische schakeling, bewegingsdetectie en klimaatcontrole, behoort energieverspilling tot het verleden. Bedrijven kunnen op deze manier een bijdrage leveren aan een groenere wereld, want:

de groenste energie is de energie we niet gebruiken!

 

Ook voor consumenten biedt Plugwise een totaaloplossing. Ons nieuwste concept is een app waarmee elk huishouden altijd actueel inzicht heeft in het totale energieverbruik. Deze app werkt met een apparaatje dat de slimme meter uitleest. Binnenkort is het zelfs mogelijk om met een app uw gehele Plugwise netwerk te bedienen.

 

Ten slotte ontwikkelt Plugwise Smart Grid Solutions.Tachion Solutions bied de mogelijkheid om de productie van uw zonnepanelen uit te lezen. Op deze wijzen kunt u in de software van uw Plugwise direct de opbrengst met het verbruik vergelijken.

CMS: Lab 35