PV Panelen

Meest veelbelovende duurzame energie bron

De aanschafprijs van een installatie voor het produceren van zonne-energie zijn nu op een niveau dat het een betaalbaar systeem is geworden. Het rendement dat word gehaalt ten opzichten van wat de inkoop van energie kost, verantwoord ook de investering. We kunnen wel stellen dat dit minimaal 9% is. Een zonnepaneel heeft nauwelijks onderhoud nodig, maakt geen geluid en is makkelijk op ieder dak te plaatsen.

 

Wanneer je al het mogenlijke doet om zoveel mogelijk het elektrticiteitgebruik te beperken, is een volgende stap het produceren van je eigen elektriciteit. Afhankelijk van de ligging en het dakoppervlak  is het mogenlijk om door middel van zonne-panelen volledig in je eigen behoeften te voorzien. In de meeste gevallen zal 60 tot 70% terugdringen van de afnamen van een energieleverancier, zeker tot de mogenlijkheden behoren. Zonne-panelen zijn dan ook een belangrijke stap naar de energie-neutrale woning van de toekomst. Met zonne-panelen ben je zeker dat jou energie, groene energie is.

 

Je eigen energie opwekken is Fantastisch. Voor het eerst je meter terug zien draaien doet je ogen en mond openen en die van buren, familie  en vrienden. Je bent baas van je eigen elektriciteitsvoorziening. Hiermee wordt je een stuk minder afhankelijk van de grote monopolistische energie maatschappijen. Daarnaast worden jij en je huisgenoten vanzelf meer energie bewust en zuiniger met energie als je je eigen zonnepanelen  op uw dak heeft!

 

Vraag Tachion Solutions om een projectie te maken op locatie en wij zullen geheel vrijblijvend een passende aanbieding doen.

PV Panelen

Enphase energie micro-omvormers

Denim - SC A | P250WWBlack Denim - SC A | P250BB

     PV-paneel 250Wp                      Full-Black 250Wp

CMS: Lab 35