header2 Banner header1

Wie is Tachion

Tachion Solutions is een advies en installatiebureau dat is gespecialiseerd op het gebied van duurzaamheid. Onze werkzaamheden bestaan uit advies, begeleiding en installatietechniek met als voornaamste doel het gebruik van fossiele brandstoffen tot een minimum beperken.

 

Advies:

Wanneer de vraag bij u speelt, wat en hoe kan ik het energiegebruik in mijn woning en of bedrijfspand verlagen? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat over bouwvisies, verbruik verminderen of energie opwekken, wij zoeken naar de meest passende oplossing voor uw situatie. Het is ook precies die reden waarom wij voor een persoonlijke benadering kiezen in plaats van kant en klare oplossingen b.v. via internet. Iedere situatie is anders en verdient de volle aandacht voor het best mogelijke reseltaat.

 

Tachion Solutions houdt niet vast aan bestaande gewoonten, tradities, meningen, belangen of structuren om de eenvoudige reden dat die er nou eenmaal zijn. Wij willen en durven verder te kijken, kritische vragen te stellen en open te staan voor vernieuwing. (Out of the box). Afstand nemen van dogma's, taboes durven doorbreken en heilige huisjes aan te pakken. Niet vanuit vastgeroeste ideeën en ingesleten gewoonten, maar met lef en vernieuwingszin. Altijd met u als vragende partij voorop.

Wie is Tachion


 

Sfeerbeeld

CMS: Lab 35